Bomenwandeling


Evenementgegevens

  • Datum:

Fort en kazerne Isabella kent u natuurlijk van de historische gebouwen en de gezellige activiteiten. Maar wist u ook dat het fort een uniek stukje natuur herbergt? Op zaterdag 28 september organiseert de Stichting Fort Isabellakazerne daarom een bomenwandeling over fort Isabella.

Allereerst neemt natuurkenner Harrie van Engelen, gids van de stichting, u mee over het kazerneterrein. Tussen de meer dan 300 bomen staan algemeen voorkomende soorten zoals eiken en esdoorns, maar ook bijzondere exemplaren zoals twee tempelbomen en tamme kastanjes. Harrie vertelt daarover prachtige details, voortaan zult u met andere ogen naar deze groene reuzen kijken.

   

Aanmelden 

Geef u op door een e-mail te sturen naar info@fortisabellakazerne.nl met vermelding van uw naam en het aantal personen dat deelneemt. Deelname aan de wandeling kost 2 euro per persoon, te voldoen bij aanvang van de wandeling.

De wandeling start op zaterdag 28 september om 14.00 uur bij de Corps de Garde, het poortgebouw van het fort (met de kanonnen), Reutsedijk7 in Vught.